Lähetetty postilaatikkoon[sähköposti suojattu]

Soita nyt86 188 512 10105

Yrityksen profiili


Etusivu>Ohjelmasta>Yrityksen profiili

Yritys Esittely

JWELL Machinery Co., Ltd on perustettu vuonna 1997, Shanghai, Kiina.

Yli 24 vuoden kokemuksella muovin suulakepuristamisesta, Jwell Companysta on tullut erottuva, koska hän tuntee syvällisesti muovin suulakepuristuksen ja erinomaisen suorituskyvyn koneenkäsittelyssä.

Jo jonkin aikaa keräämme kokemusta tuotannosta ja koneen säätöstä, opimme uusimman muovipuristustekniikan ja takaamme korkealaatuisen tuotannon CE- tai UL-sertifikaatin, IS09001 ja 2008 -laatujärjestelmän sertifioinnin mukaisesti.

Kaikkien näiden vuosien kehityksen jälkeen Jwellistä on tullut muovipuristusteollisuuden johtaja. Jwell on myös suurin muovipuristuskoneiden tuottaja Kiinassa, ja sillä on 6 suurta tuotantotehdas Shanghaissa, Suzhoussa, Changzhoussa, Hainingissa, Zhoushanissa, Dongguanissa.

Aikana Jwellin ensimmäinen merentakainen tehdas - Jwell Thaimaan tehdas on myös rakenteilla. Jwell pitää aina innovaatioita ja tarjoaa parasta laatua olevia tuotteita ja myynnin jälkeisiä palveluita sekä koti- että ulkomailla toimiville asiakkaille.

JWELL monipuolistaa ekstruusiolinjojaan vastaamaan erilaisia ​​markkinointipyyntöjä.

Tuotevalikoima

Screen Shot at 2021 06-11-3.44.40 PM


Factory Tour

QQ 图片 20210226134312

Osaamisemme ja asiantuntemuksemme

Yli 20 vuoden kokemuksella muovien suulakepuristamisesta, Jwell Companysta on tullut erottuva, koska hän tuntee syvällisesti muovien suulakepuristuksen ja osaa erinomaisesti metallinkäsittelyn. Keräämme jo jonkin aikaa kokemusta tuotannosta ja koneen säätämisestä, opimme uusimman muovin suulakepuristusteknologian ja takaamme korkealaatuisen tuotannon CE-sertifioinnin, IS09001 ja 2008 laatujärjestelmän sertifioinnin mukaisesti. Liiketoiminnan laajentamisen myötä perustimme erityisesti Shanghai Jwell Installation and Services Co., Ltd.:n varmistaaksemme laatumme, oikea-aikaisen toimituksen ja myynnin jälkeisen palvelumme, jotta voimme tyydyttää asiakkaidemme ja Jwell Companyn kysynnän. voi olla luotettava liikekumppanisi.

04af4225_看图王

LYHYT ESITTELY JWELL GLOBAL EXTRUSION SERTIFIOINTIJÄRJESTELMÄSTÄ

Tämän järjestelmän tarkoituksena on auttaa globaalin suulakepuristusteollisuuden erinomaisia ​​insinöörejä arvioimaan ja sertifioimaan itsensä Jwell-alustan kautta sekä tarjoamaan oppimismahdollisuuksia ja koulutussuunnitelman yksilöllisten vaatimusten mukaisesti sekä edistämään suulakepuristusteollisuuden kehitystä ja edistymistä.

Tarjoamme asiakkaillemme tekniikoille ilmaista koulutusta. Tukikohtamme järjestää konferenssin säännöllisesti päivittääkseen edistyneimpiä teknologioita.