Lähetetty postilaatikkoon[sähköposti suojattu]

Soita nyt86 188 512 10105

Tutkimus & Kehitys


Etusivu>Ohjelmasta>Tutkimus & Kehitys

Tutkimus & Kehitys


Tutkimus ja kehitys (T&K) on arvokas työkalu liiketoiminnan kasvattamiseen ja parantamiseen. T&K-toimintaan kuuluu markkinoiden ja asiakkaiden tarpeiden tutkiminen sekä uusien ja parempien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen näihin tarpeisiin. Yrityksillä, joilla on T&K-strategia, on paremmat mahdollisuudet menestyä kuin yrityksillä, joilla ei ole. T&K-strategia voi johtaa innovaatioihin ja tuottavuuden kasvuun ja voi lisätä yrityksesi kilpailuetua. Jwell-yhtiö tämän lohkon tutkimuksessa ja kehittämisessä on myös tarpeeksi kovaa, hyödynnä resurssit täysimääräisesti, perustaa erikoistuneen teknisen tutkimus- ja kehitystiimin ja laboratorion, jatkuva innovaatio, pyrkii tekniseen vahvuuteen kävellä edessä, tässä on joitain äskettäin kehitetyt uudet tekniikat:

1. PLA (polymaitohappo) ympäristöystävällinen hajoavien arkkien tuotantolinja
PLA (Polylactic Acid) on uusi biopohjainen ja uusiutuva biohajoava materiaali, joka on valmistettu uusiutuvien kasvivarojen, kuten maissin ja maniokin, ehdottamasta tärkkelysraaka-aineesta. PLA:n tuotantoprosessi ei ole saastuttava, ja tuote voidaan hajottaa biologisesti, jotta se pääsee kiertämään luonnossa, joten se on ihanteellinen vihreä polymeerimateriaali. PLA:lla on hyvä lämmönkestävyys, käsittelylämpötila 170-230 ℃, hyvä liuottimien kestävyys. PLA:sta valmistettujen tuotteiden etuna on biohajoavuus, kiilto, läpinäkyvyys, hyvä tuntuma ja lämmönkestävyys. Sillä on myös hyvä antibakteerinen, palonesto- ja UV-kestävyys, joten sitä voidaan käyttää hedelmien, vihannesten, kananmunien, kypsennettyjen ruokien ja leivonnaisten jäykissä pakkauksissa. Sitä voidaan käyttää myös voileipien, keksien, kukkien jne. pakkaamiseen.

1

2. Tämä tuote on viisitelainen kalanterointikone

Suulakepuristuslinja on komposiittipolymeerin vedenpitävän kelan tuotantolinjan pääkomponentti. Tuotantolinja soveltuu PVC:lle, TPO:lle, PE:lle ja muille vedenpitävän kelan materiaaleille. Kelan rakenne sisältää homogeenisen kelan (koodi H): vedenpitävä kela ilman sisäistä vahvistus- tai taustamateriaalia; Kierremateriaali kuitupohjalla (koodi L): vedenpitävä kierremateriaali, jossa kangas, kuten polyesterikuitukangaskomposiitti, kelamateriaalin alapinnalla; Sisäisesti vahvistettu kela (koodi P): vedenpitävä kela, joka on vahvistettu polyesteriverkkokankaalla kelan keskellä; Sisäisesti vahvistettu kela (koodi G): vedenpitävä kela, joka on vahvistettu keskeltä lasikuituverkkokankaalla;

3. Tärkeimmät tekniset parametrit

Tuotteen leveys: 1200-2000m

Tuotteen paksuus: 0.4-3.0 mm

Paksuuspoikkeama: ±0.02 mm

Valssaus: 6500X2400mm

Ajotila: Yaskawa-servokäyttö

Teho: 4.4 kW